Case

Websites voor 8 bedrijven

Een modulair visitekaartje dat eenheid brengt binnen de acht onderdelen van Democo Group, maar ruimte biedt voor hun eigen mensen, sterktes en projecten.

Eenheid in verscheidenheid

Democo Group verzamelt acht verschillende bedrijven, met elk een eigen expertise binnen de bouw: van aannemer tot projectontwikkelaar, van technische voorzieningen tot afwerking en inrichting. Doorheen de jaren groeide de groep organisch met individuele bedrijven die elk een eigen identiteit, stem en stijl hadden – en elk een eigen website hadden die dat weerspiegelde.

Democo Group kwam naar ons om die merken te stroomlijnen. We begonnen met een volledige rebranding, waarbij we één overkoepelende stijl creëerden om als groep sterker verenigd naar buiten te treden. Vervolgens vertaalden we die uniforme stijl naar een gedeeld webdesign – met content op maat van elk bedrijf.

11 nieuwe websites

We brachten alle bestaande websites in kaart en ontwikkelden een nieuwe structuur waar alle bedrijven, diensten en projecten binnen zouden passen – met ruimte voor hun eigen unieke karakter. Elk bedrijf heeft immers eigen expertises, eigen showcases en eigen mensen die ze naar voren willen schuiven.

Via een modulaire template bouwden we acht website voor de bedrijven, één voor de groep en nog twee voor internationale dochters. We vulden bovendien elke website met gloednieuwe copy, quotes, recente projecten en sprekende beelden – en deden dat in 5 talen. Een titanenwerkje waar we trots op zijn!

Vuurtje?

Een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website is vandaag onmisbaar. Wij specialiseren ons in alle manieren waarop onze vastgoedklanten hun verhaal  overtuigend kunnen vertellen – van design tot customer journey. Voor websites is dat niet anders: we slaan de brug tussen jou en je doelpubliek met een website die doet wat hij moet doen, en mensen informeert en overtuigt. Dat deden we voor Democo Group en doen we met plezier ook voor jou.

 

www.democogroup.com
www.ciril.be
www.deholi.be
www.democo.be
www.aew.be
www.aewsecurity.be
www.vandenbriele.be
www.demtecservices.be

Smeulende servers of een uitgedoofde website?

Project - Rebranding

Een menselijk merk voor projectontwikkelaar Ciril

Na 20 jaar was er bij DMI Vastgoed nood aan herpositionering. Met een nieuwe naam, een nieuwe look en een doordacht manifest stoomden we de projectontwikkelaar klaar voor de toekomst.

Lees meer
Project - Rebranding

Een menselijk merk voor projectontwikkelaar Ciril

Na 20 jaar was er bij DMI Vastgoed nood aan herpositionering. Met een nieuwe naam, een nieuwe look en een doordacht manifest stoomden we de projectontwikkelaar klaar voor de toekomst.

Lees meer