Case

Partner in 3D-visualisaties

Sfeervolle beelden die projecten & panden sneller helpen verkopen

Informeren & inspireren

Een huis verkopen of een vastgoedproject in de markt zetten doe je niet met een paar regeltjes tekst en een vage foto van een rommelige kamer. Hoe meer informatie, hoe beter. Met de nieuwste technologieën voor 360°-fotografie, 3D-beelden en virtual reality trek je een twijfelende koper een pak vlotter over de streep. Projectontwikkelaars maken handig gebruik van drones en 3D-visualisaties om nog ongebouwde woningen fotorealistisch in beeld te brengen, terwijl steeds meer makelaars 360°-beelden gebruiken voor rondleidingen vooraf en virtual staging om de mogelijkheden van panden te tonen.

Projectontwikkelaars & makelaars

Projectontwikkelaars gaan vandaag steeds verder in 3D-renders van hun projecten: de computerbeelden zijn soms nauwelijks nog van echte foto’s te onderscheiden. En met succes! Het is mee dankzij dit soort beelden dat de verkoop op plan vandaag recordresultaten bereikt. Daarbij is het natuurlijk enorm belangrijk dat de aankleding, kleuren en look & feel perfect zijn afgestemd op het gewenste doelpubliek. Wij werken daarvoor samen met de projectontwikkelaars, architecten en 3D-artists om de beelden helemaal in lijn te krijgen met de identiteit van het project en de potentiële kopers.

Ook voor bestaand vastgoed biedt technologie meerwaarde. Is het interieur van een te verkopen woning aan een opfrisbeurt toe? Dan kan je makelaar digitaal meubels, een andere vloer of keuken plaatsen om het onontwikkelde potentieel te laten zien. 360°-rondleidingen laten dan weer toe het volledige pand op voorhand al virtueel te laten bezoeken. Het grote voordeel is dat de bezoekers die fysiek over de vloer komen écht geïnteresseerd zijn. De makelaar hoeft dus minder bezoeken te regelen, kan een betere prijs onderhandelen en sneller een overeenkomst sluiten.

Van sfeer naar verkoop

Samen met onze partners bieden we voor elk type klant de juiste digitale oplossing binnen onze totaalaanpak. Met een grondige doelgroepbepaling, SWOT-analyse en moodboards bepalen we de beste standpunten, kleuren, aankleding en lichtsetting voor 3D-visualisaties die een vastgoedproject tot leven brengen voor potentiële kopers. Met de juiste sfeer voor je project is de toon meteen gezet voor een sterke verkoop!

Op zoek naar 3D-partners?

Project - Magazine

Je beelden ten volle benutten?

We creëren content die potentiële kopers bereikt, prikkelt en overtuigt. Voor woonbuurt Maarten bijvoorbeeld met Maarten Magazine: een lifestyle vastgoedmagazine dat over heel Mechelen werd verspreid.

Lees meer

Makelaars & projectontwikkelaars die de nieuwste technologie gebruiken om woningen aantrekkelijker en realistischer te presenteren, hebben meer dan een streepje voor.

Wannes Vanspranghe
CEO Around Media

Project - Magazine

Je beelden ten volle benutten?

We creëren content die potentiële kopers bereikt, prikkelt en overtuigt. Voor woonbuurt Maarten bijvoorbeeld met Maarten Magazine: een lifestyle vastgoedmagazine dat over heel Mechelen werd verspreid.

Lees meer